Scanfiber
​beskyttelse til vands

Scanfiber Composites - beskyttelse til vands

Til søs er det sværere at skjule sig fra fjenden end det er på landjorden, og derfor skal skibe i konfliktområder pansres med ballistisk beskyttelse, for at kunne modstå et angreb og redde mandskabets liv.

Ved pansring af skibe og hurtige patruljebåde, er lette materialer i stigende grad at foretrække. Moderne skibe og små patruljebåde er nødt til at være hurtige og skal kunne bære store mængder af udstyr. Især under opgradering af eksisterende fartøjer stiller det høje krav til installationerne, fordi skibet oftest ikke er designet til at at bære den ekstra vægt til at starte med. Men med Scanfibers letvægts beskyttelsesløsninger er det muligt at opgradere skibe til et højt beskyttelsesniveau, ved at installere et minimum af ekstra vægt og derved stadig fastholde bæreevne, operationelle radius etc.

Scanfiber har været involveret i en lang række sømilitære pansringsprojekter i løbet af de seneste par år, hvoraf nogle er fortrolige. Beskyttelsesområderne har for eksempel omfattet:

  • ​Pansring af broen og andre følsomme områder ombord
  • Pansring af affyringspodier
  • Beskyttelse af kølesystemer og følsomme systemkomponenter
  • Beskyttelse af indenbords og udenbords brændstoftanke
  • Pansring af forskellige områder på hurtige patruljebåde

Løsningerne til både og skibe er baseret på alle tilgængelige letvægtsmaterialer, herunder stål, for at opfylde de mange forskellige typer af krav. Trusselsniveauet er ofte i overensstemmelse med brugerspecifikationerne, snarere end i henhold til en bestemt standard.

Store produktions
​faciliteter sikre god stabilitet​

Hovedkontor​

Scanfiber Composites A/S

Niels Bohrs Vej 11

DK-9870 Sindal

Denmark

Telefon: +45 98 93 44 33

Fax: +45 98 93 45 44

UK office

Scanfiber Composites UK Ltd

Venture House, Arlington Square

Downshire Way, Bracknell

RG12 1WA

United Kingdom

Telefon: +44 (0) 1344 887 530

DE office

Scanfiber Composites A/S

Heinrich-von-Stephan-Str. 1

40764 Langenfeld,

Germany

Hurtig genveje