Virksomhedsprofil

Scanfiber Composites A/S er en virksomhed med mange års erfaring i ballistisk beskyttelse. Vi udvikler og fremstiller letvægts armeringsbeklædning baseret på sofistikerede fiber kompositter. Vi forsyner militæret (hæren, søværnet og flyvevåbnet) med ballistiske beskyttelsesløsninger på deres forskellige krigsskuepladser og i kamphandlinger; En del civile virksomheder, er også en del af vores kundeportefølje. Vores omfattende kompetencer og erfaringer placerer os blandt de førende leverandører af ballistisk beskyttelse.

Siden firmaets grundlæggelse i 1996, har Scanfiber bevist sig som en af de mest dominerende og innovative aktører på det internationale marked. Vores fabrik blev bygget i 2006 og allerede i 2008 blev den udvidet til dobbelt størrelse. I juni 2010 ekspanderede vi vores forretningsområde, ved at åbne kontor i London. Det britiske marked har vist sig at være en meget vigtig aktør i avanceret kompositbeskyttelse og ved at etablere et kontor i Storbritannien, er det Scanfibers hensigt, at være tættere på kunden og øge virksomhedens engagement på det britiske marked.​

Scanfiber beskæftiger en lang række veluddannede, engagerede og erfarne medarbejdere, der har kompetencerne til at løse enhver opgave. Med den nyeste teknologi, moderne produktionsudstyr og et stort råvarelager, tilbyder Scanfiber fleksibel produktion med mulighed for hurtig omstilling, og derfor kan vi løse presserende opgaver med hurtige leverancer. Top kvalitet er et ufravigeligt krav i alle faser af produktionen. Vi udvikler nye produkter, men vi tilbyder også at være sparringspartner for kunder med specielle krav.

Scanfiber leverer sikkerhed, produkter af høj kvalitet, levering til tiden og maksimal fleksibilitet.

Hovedkontor​

Scanfiber Composites A/S

Niels Bohrs Vej 11

DK-9870 Sindal

Denmark

Telefon: +45 98 93 44 33

Fax: +45 98 93 45 44

UK office

Scanfiber Composites UK Ltd

Venture House, Arlington Square

Downshire Way, Bracknell

RG12 1WA

United Kingdom

Telefon: +44 (0) 1344 887 530

DE office

Scanfiber Composites A/S

Heinrich-von-Stephan-Str. 1

40764 Langenfeld,

Germany

Hurtig genveje

certified by:

​we are:

member of: